DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hekimoğlu 39. yeni bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı! Hastanede korkunç olay!

Hekimoğlu 39. yeni bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı! Hastanede korkunç olay!
28.02.2021
207
A+
A-

Hekimoğlu 39. bölümü ile 2 Mart Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Her hafta beğeni ile izlenen dizinin yeni bölüm fragmanında tanı konulmaya çalışan hastanın bacaklarını hissetmediğini söyleyerek hastanenin merdivenlerinden atlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Ateş ve ekibinin hastane yönetimine karşı nasıl bir savunma yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Hekimoğlu 39. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip korkunç bir olayla karşı karşıya!

Bir hasta oldukça kötü durumdadır. Tanı koymaya çalışırken oldukça zorlanırlar. Ateş ise durumu düzeltmeye çalışırken çözüme ulaşır. Ancak geç kalmışlardır. Memoli bir şokla hamlede bulunmaya çalışır.

class=’cf’>

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!

HEKİMOĞLU 38. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İpek, Ateş’i hapisten kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalmıştır ve ona kızgındır. Ateş’e ceza olarak tüm hafta boyunca polikliniğe bakma sorumluluğu yükler. Ateş ne kadar denese de sıradan hastalıklardan kaçamaz. Poliklinikte genç bir kadın hastanın tecavüze uğramış olduğunu fark edince, her şey değişir.

Bu vakayı bu tip konularda daha deneyimli bir doktora devretmeye çalışsa da genç kadın Hekimoğlu ’ndan başka kimsenin kendisiyle ilgilenmesine razı olmaz. Bu sırada Zeynep de ölmek üzere olan evsiz bir kanser hastasıyla ilgilenmektedir.

Ağrılarını dindirmek için kendisine verilen ilaçları almayı reddeden yaşlı adam, acı içinde ölmeyi tercih etmiştir. Zeynep ise yaşlı adamı, bu süreci daha rahat atlatması ve ağrı kesicileri kabul etmesi konusunda ikna etmeye çalışır.

Hekimoğlu, genç kadına yardımcı olabilecek mi? Zeynep, yaşlı adamı daha acısız bir ölüme ikna edebilecek mi? İpek ve Orhan ’ın Hekimoğlu ’na kızgınlıkları geçecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.